Mevr. Ria Dekker-Averesch

EVEN VOORSTELLEN

Ik ben Ria Dekker-Averesch, geboren en getogen in Rijssen en nu al weer meer dan dertig jaren woonachtig in Vriezenveen. Ik ben getrouwd met Bert en samen hebben we drie volwassen kinderen, twee zonen en één dochter, waarvan er twee niet meer thuis wonen. We zijn de opa en oma van een prachtige kleindochter en een tweede is onderweg. Samen met onze oudste zoon hebben we een melkveehouderijbedrijf waarin ik ook nog wel eens in de melkput sta. In Vriezenveen ben ik al jaren vrijwilliger in het kerkenwerk en in 2015 heb ik een theologie studie voor Godsdienst en Pastoraal werk afgerond. Na de studie wilde ik de opgedane kennis graag in de praktijk brengen en dat heb ik, met veel plezier gedaan in de PGGramsbergen. En nu ben ik in Schoonebeek waar mijn belangrijkste taak bestaat uit het ouderenpastoraat. 


Ik bid ons samen een goede en gezegende tijd!


Vriendelijke groeten,
Ria Dekker-Averesch