Actie Kerkbalans 2021

doorRedactie

Actie Kerkbalans 2021

Geef vandaag voor de kerk van morgen

16 januari is de Actie Kerkbalans weer van start gegaan. Het thema van dit jaar is ‘Geef vandaag voor de kerk van morgen’. Tijdens deze Actie hebben alle leden een brief met het verzoek voor een jaarlijkse bijdrage gekregen. We hopen ook in 2021 dat we weer op u mogen rekenen. Voor de toekomst van de kerk.

We hebben inmiddels de meeste toezeggingen ontvangen en hebben het mooie dankbare bedrag van € 138.890 aan toezeggingen binnen.

Hartelijk dank aan de gevers en lopers!

Leo Pekelsma, voorzitter van het college van kerkrentmeesters en Jannie Holties, lid van het college van kerkrentmeesters gaven het startsein voor de actie Kerkbalans. Dit deden zij door het uitrollen van de rode loper.

 

Door de maatregelen rond corona zijn mensen meer en meer op zichzelf en hun kleine kring aangewezen en dan is de kerk een plek van verbinding, al dan niet via internet. Vandaar dat Kerkbalans juist nu oproept om gul te geven en de bijdrage voor ondersteuning van de plaatselijke kerk niet over te slaan. Ook al omdat de vaste kosten van de kerk doorgaan en er extra uitgaven worden gedaan om contact te houden met gemeenteleden.

Heeft u nog geen toezegging gedaan en wilt u de Dorpskerk een warm hart toedragen dan kunt u hier het formulier downloaden

Toezeggingsformulier

Dus: doe mee aan Actie Kerkbalans en vul het toezeggingsformulier ruimhartig in. Deze kunt u naar ons mailen of in de bus doen aan het kerkelijk bureau.

 

Over de auteur

Redactie administrator