Actie Kerkbalans 2021

doorRedactie

Actie Kerkbalans 2021

Geef vandaag voor de kerk van morgen

16 januari gaat Actie Kerkbalans weer van start. Het thema van dit jaar is ‘Geef vandaag voor de kerk van morgen’. Tijdens deze Actie krijgen alle leden een brief met het verzoek voor een jaarlijkse bijdrage. We hopen ook in 2021 dat we weer op u mogen rekenen. Voor de toekomst van de kerk.

Leo Pekelsma, voorzitter van het college van kerkrentmeesters en Jannie Holties, lid van het college van kerkrentmeesters geven het startsein voor de actie Kerkbalans. Dit doen zij door het uitrollen van de rode loper.

Bekijk hier het filmpje van het uitrollen van de rode loper

Door de maatregelen rond corona zijn mensen meer en meer op zichzelf en hun kleine kring aangewezen en dan is de kerk een plek van verbinding, al dan niet via internet. Vandaar dat Kerkbalans juist nu oproept om gul te geven en de bijdrage voor ondersteuning van de plaatselijke kerk niet over te slaan. Ook al omdat de vaste kosten van de kerk doorgaan en er extra uitgaven worden gedaan om contact te houden met gemeenteleden.

Dus: doe mee aan Actie Kerkbalans en vul het toezeggingsformulier ruimhartig in. In de week van 25 t/m 29 januari komt een vrijwilliger het formulier bij u ophalen.

U kunt het formulier ook hier downloaden

 

Over de auteur

Redactie administrator