Actie Kerkbalans 2020

doorRedactie

Actie Kerkbalans 2020

Start Actie Kerkbalans 2020 ‘Geef voor je kerk’

 

De jaarlijkse actieperiode van Actie Kerkbalans gaat zaterdag 18 januari van start. Wist u dat Kerkbalans de grootste fondsenwerfactie van het land is? Door het hele land vragen plaatselijke kerken en parochies aan hun leden om een financiële bijdrage over te maken. Komende week valt ook bij u de brief voor Kerkbalans op de mat. U doet toch ook weer mee?

Naast uw donatie kunt u de actie ook ondersteunen door er in uw (digitale) omgeving aandacht voor te vragen. Bijvoorbeeld door Kerkbalansberichten te delen via Facebook of Twitter. Zo laat u weten dat u het werk van uw gemeente van belang vindt en dat uw kerk een financiële bijdrage meer dan waard is.

De kerk kan alleen bestaan dankzij de financiële steun van haar leden. Doe mee aan Actie Kerkbalans en vul het toezeggingsformulier ruimhartig in. Voor 31 januari komt een vrijwilliger het formulier bij u ophalen. Via deze weg willen we u alvast hartelijk bedanken voor uw bijdrage!

Op vrijdag 31 januari bent u allen van harte welkom om gezellig samen de actie af te sluiten met een hapje en drankje. Voor de vrijwilligers van deze actie ligt er een klein presentje klaar.

Bent u erbij?

Kerk zijn we samen.

Over de auteur

Redactie administrator